Et ole sisäänkirjautunut. Kirjaudu sisään tai rekisteröidy

Liaz 5293

Näytä edellinen aihe Näytä seuraava aihe Siirry alas  Viesti [Sivu 1 / 1]

1 Liaz 5293 lähetetty Ke 6 Maalis 2013 - 5:23

Tomi


Ylläpitäjä ja Perustaja
Ylläpitäjä ja Perustaja
Tekijä: Dem Prod  

LATAA



Viimeinen muokkaaja, Tomi pvm To 4 Heinä 2013 - 13:38, muokattu 4 kertaa


-----------------------------------------------------------------------

Ystävällisin terveisin

Ylläpitäjä Tomi
yllapito@ets-omsi.net
www.ets-omsi.net

2 Vs: Liaz 5293 lähetetty Pe 15 Maalis 2013 - 7:26

BigSmallBlocks


Latasin ja yritin ajaa, mutta ei vaan lähde. olisiko ohjeita joilla saa liikkeelle?

3 Vs: Liaz 5293 lähetetty Pe 15 Maalis 2013 - 7:29

Tomi


Ylläpitäjä ja Perustaja
Ylläpitäjä ja Perustaja
BigSmallBlocks kirjoitti:Latasin ja yritin ajaa, mutta ei vaan lähde. olisiko ohjeita joilla saa liikkeelle?

Kaasuttele vähän aikaa niin kyllä se siitä lähtee liikkeelle. Moottorin pitää ilmeisesti "lämmetä" ennen kuin pääsee liikkeelle Wink


-----------------------------------------------------------------------

Ystävällisin terveisin

Ylläpitäjä Tomi
yllapito@ets-omsi.net
www.ets-omsi.net

4 Vs: Liaz 5293 lähetetty Pe 15 Maalis 2013 - 7:32

BigSmallBlocks


Kokeiltu on. Ei mitään. En myöskään löydä vaihteita :(

5 Vs: Liaz 5293 lähetetty Pe 15 Maalis 2013 - 7:54

Tomi


Ylläpitäjä ja Perustaja
Ylläpitäjä ja Perustaja
BigSmallBlocks kirjoitti:Kokeiltu on. Ei mitään. En myöskään löydä vaihteita :(

Muistaakseni itse pääsin liikelle kunhan eka löysi virta napin ja sitten muisti kääntää avaimia niin lähti käyntiin. Ja kun piti jonkun aikaa kaasun pohjassa (noin minuutin) niin sain sen liikkeelle. Noista vaihteista en ole kyllä varma miten itsellä toimi. Yleensä kuitenkin näppäimistössä manuaalivaihteisto toimii " 1,2,3... jne" ja automaattivaihteet "D, N, R" niin kuin varmaan tiedätkin Very Happy

Niin kuin monet muutkin venäläiset bussit ovat aiheuttaneet itselle "EA Fehler" virhe ilmotusta niin sentakia en osaa sanoa muuta. Uudelleen en aio tuota asentaa vaikka ihan hyvältä bussi vaikutti .... kunhan sen sai liikkeelle.


-----------------------------------------------------------------------

Ystävällisin terveisin

Ylläpitäjä Tomi
yllapito@ets-omsi.net
www.ets-omsi.net

6 Vs: Liaz 5293 lähetetty Pe 15 Maalis 2013 - 7:57

BigSmallBlocks


Tomi kirjoitti:

Muistaakseni itse pääsin liikelle kunhan eka löysi virta napin ja sitten muisti kääntää avaimia niin lähti käyntiin. Ja kun piti jonkun aikaa kaasun pohjassa (noin minuutin) niin sain sen liikkeelle. Noista vaihteista en ole kyllä varma miten itsellä toimi. Yleensä kuitenkin näppäimistössä manuaalivaihteisto toimii " 1,2,3... jne" ja automaattivaihteet "D, N, R" niin kuin varmaan tiedätkin Very Happy

Niin kuin monet muutkin venäläiset bussit ovat aiheuttaneet itselle "EA Fehler" virhe ilmotusta niin sentakia en osaa sanoa muuta. Uudelleen en aio tuota asentaa vaikka ihan hyvältä bussi vaikutti .... kunhan sen sai liikkeelle.
Kiitoksia ohjeista. Pitääpäs huomenna koittaa jos lähtis liikkeelle

7 Vs: Liaz 5293 lähetetty Pe 15 Maalis 2013 - 9:47

Kahujarvi


Itselläni on aina lähtenyt liikkeelle ilman ongelmia. Tosin käytän "oikeaa" säätä ja kellonaikaa niin näin talviaikana tulee muutenkin käytettyä 10-30min tyhjäkäynnillä lämmittäen bussia ja odottaessa lähtöaikaa.

Päävirrat pitää painaa napista päälle, näppäinkomennolla ei näytä lähtevän ja sitten käynnistää, odottaa että paineet nousee kaikkiin piireihin ja sitten pääsee liikkeelle. Kaikkien varoitusvalojen piireistä 1-4 pitää sammua, siihen menee jonkin aikaa.

Peruutusvaihde pitää vielä kuitata napista jolloin merkkivalo syttyy kojetauluun ja pääsee peruuttamaan.

8 Vs: Liaz 5293 Tänään kello 15:37

Sponsored content


Näytä edellinen aihe Näytä seuraava aihe Takaisin alkuun  Viesti [Sivu 1 / 1]

Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa